Nyomtatás  
about_us_470.300

Kik vagyunk, mihez értünk?

 
Egy igazi nagy márka, kevés dolgot csinál, de azt mindenkinél jobban. Mi a Dale Carnegie-nél ahhoz értünk, hogy lelkesedést öntsünk csapatokba, s növeljük az egyén személyes felelősségvállalását és elkötelezettségét a cég, a csapat és a saját célkitűzései és küldetése teljesítése iránt.
Hiszünk a lelkesedés és az elkötelezettség erejében, valljuk, hogy a becsület és a vezetői integritás az egyik legfontosabb érték egy vállalat életében, mert ezek nélkül nem építhető fel az elkötelezettség kultúrája. Majd 100 évnyi tapasztalat és 86 országban sok ezer vállalatnál végzett szervezetfelsztési munka alapján biztosak vagyunk abban, hogy az elkötelezett és lekes csapatok jelentik a különbséget a középszerű és a kiválóan teljesítő vállalatok között.
 

Pozícionálás

 
A Dale Carnegie az egész világra kiterjedő felnőttképzési szervezet, mely vállalatok ezreinek segít céljaik sikeresebb elérésében azáltal, hogy munkatársaikat világszerte minőségbiztosított viselkedés-alapú fejlesztési folyamatokkal még hatékonyabb munkavégzésre segíti.
A Dale Carnegie fókuszában az üzleti teljesítmény fejlesztése áll. Tevékenységünk alatt a munkatársak olyan készségeket, tudást és szokásokat sajátítanak el, melyekkel a szakmai és a magánéletükben is tartósan pozitív eredményeket tudnak elérni.
A Dale Carnegie gyakorlat-orientált megoldásokat kínál. Tréningeinken tudást, készségeket és gyakorlatot adunk át a résztvevőknek. Ezek segítenek nekik, hogy többlet értéket hozzanak létre az üzleti területükön. A kipróbált megoldások reális kihívásokkal történő összekötése nemzetközi szinten is vezetővé teszi a Dale Carnegie-t, amikor az emberekben meglévő képességek kibontakoztatásáról van szó.
 

Történelem

 
Dale Carnegie 1912-ben tanított először hatásos beszédre üzletembereket a YMCA-nél (Fiatal Férfiak Keresztény Gyülekezete). A tréningek oly annyira hatásosak voltak, hogy Dale Carnegie hamarosan Amerika vezető üzletembereit, politikusait és cégeit támogatta céljaik elérésében, azáltal, hogy őket kommunikációs, vezetési és kapcsolatmenedzsment területén képezte.
A Dale Carnegie az egyetlen olyan szervezet, mely ilyen gazdag tapasztalattal és tudással rendelkezik, ezért a Dale Carnegie világszerte kiemelkedik a testreszabott vállalati megoldások területén.
 

Dale Carnegie világszerte

 
A Dale Carnegie központja New York-ban található, világszerte pedig több mint 86 országban van jelen. Több, mint 3.000 certifikált tanácsadó/tréner, majd 30 különböző nyelven vezet Dale Carnegie szervezetfejlesztési programokat. A Dale Carnegie kínálatával elkötelezettnek érzi magát a vállalkozások globális közösségének. Dale Carnegie kurzusait eddig közel 8 millióan végeztek el világszerte.
 

Minőségbiztosítás a Dale Carnegienél

 
ISO 9000:2001 minősítésünk és a Dale Carnegie Tréning minőség melletti elkötelezettsége részeként folyamatosan mérjük tréningjeink hatékonyságát. Az állandó globális ügyfél elégedettségi mérések során a Dale Carnegie Tréning résztvevők 99 százaléka fejezte ki teljes elégedettségét azzal a tréninggel, amelyen részt vett.
Az USA-ban tréningeinket az Accrediting Council for Continuing Education and Training (ACCET) akkreditálta.
 
 

Secrets of Success

Sikertitkok a Dale Carnegie-től

Free Weekly Tips Ingyenes heti sikertippek
 
 
 

Dale Carnegie Magyarország
1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.
Mobil: +36 20 317 7006
mail: gyorgy.nagy@dalecarnegie.hu
 
 
 
 
 

Kövessen minket

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Minden jog fenntartva.
Weboldal design és fejlesztés Americaneagle.com