Nyomtatás  

Az iMAP folyamat

Az iMap folyamatok során pontosan meghatározzuk a vállalatának szükségleteit és Dale Carnegie Módszereken alapuló, egyéni megoldásokat dolgozunk ki e szükségletek kielégítésére. Egy 5 lépéses folyamatot követünk, melynek lépései a jobb oldali képen láthatók.  
 

imap_image_hu1. A CÉLOK MEGHATÁROZÁSA

Vállalata stratégiai víziója – az „ilyennek kellene lennie" kép szemben a „jelenlegi helyzet"-tel.  
 

2. IGÉNYFELTÁRÁS

Egy Önnel folytatott stratégiai beszélgetés során feltárjuk vállalata jelenlegi működésének szintjét, azt hogy milyen szintre szeretne eljutni és min kell változtatni ahhoz, hogy elérje azt a szintet. 
 

3. ÉRTÉKELÉS

Értékelő rendszerek, felmérések és Üzletfejlesztési Work-shopok sorával reprezentatív mintát veszünk minden vezetői szint és terület munkatársaitól, hogy lássuk, mennyire van összhangban az Ön által megfogalmazott vezetési modell a valósággal, és hogy milyen szakértelemi hiányog várnak pótlásra annak érdekében, hogy szervezete elérje kitűzött céljait.
 

4. FEJLESZTÉS

Amint feltártuk a hiányosságokat és a fejlesztési potenciálokat, összevetjük nemzetközi tapasztalatainkkal, hogy felépítsünk egy testreszabott beavatkozási tervet, melynek célja a hiányosságok pótlása. 
 

5. EREDMÉNY

A Dale Carnegie világszinten bizonyított és szabadalmazott módszertanának segítségével elkötelezzük cégének munkatársait és vezetőit egy olyan fejlődési folyamatnak, ami véglegesen beágyazza a kívánt új viselkedési formákat a szervezet működésébe. Azután segítünk Önnek mérni a változások hatásait a korábban meghatározott mérési eszközökkel.
 

Dale Carnegie Magyarország
1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.
Mobil: +36 20 317 7006
mail: gyorgy.nagy@dalecarnegie.hu
 
 
 
 
 

Kövessen minket

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Minden jog fenntartva.
Weboldal design és fejlesztés Americaneagle.com