Nyomtatás  

A Dale Carnegie módszertan

 

A Dale Carnegie egyedülálló fejlesztési technológiája minden tréningprogram esetében a speciális, négyfázisú tanulási ciklust követi:

 

Attitűd változás

A csúcsteljesítményeket elérő emberek a megfelelő hozzáállás és a szükséges készségek birtokában vannak. Folymatosan arra sarkalljuk munkatársait, hogy igyekezzenek felülmúlni céljaikat. Mi segítünk alkalmazottainak meglátni, mivé válhatnak, s így kialakítani bennük a pozitív, lelkes hozzáállást.
 
 

Tudásátadás

Résztvevőinknek olyan információkat, eszközöket és stratégiák ismeretét adjuk át, melyekkel tartós sikereket érhetnek el. A Dale Carnegie Tréning® alapelvei és a Siker Mozgatórugói a fejlődés szilárd alapjait teremtik meg.

 
Gyakorlás
Való életbeli kihívások elé állítjuk munkatársait. A résztvevők ki fogják tágítani komfortzónájukat és eredményt hozó készségeket, cselekedeteket és feladatokat fognak gyakorolni. Arra bátorítjuk a résztvevőket, hogy az újonnan megtanult készségeket alkalmazzák a valóságban is.
 
Készségfejlődés
Alkalmazkodunk a résztvevők szükségleteihez miközben figyelemmel követjük fejlődésüket. Ezután megtanítjuk nekik, hogyan illesszék össze a megtanultakat, hogy teljesítményükben áttörést érjenek el.

 

Pozitív környezet
A gyakorlat-orientált környezetben a résztvevők készség szintig gyakorolják a tanultakat, miközben trénereink folyamatosan lelkesítik őket a megtanult alapértékek gyakorlati alkalmazására a saját munkaterületükön, amely hozzájárul egy új, pozitív attitűd és viselkedés kialakulásához. Ahogy az új készségek a tréningek alatt beépülnek, a résztvevők naponta érzékelik a pozitív változást, és elkezdik magukat úgy tekinteni, mint a vállalat építőkövei, akiket áthat az együvétartozás ereje. A teljesítményszemlélet, és a profitabilitás pedig munkastílusuk alkotóelemeivé válik.

 

4_fazisu_tanulasi_ciklus

 

Dale Carnegie Magyarország
1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.
Mobil: +36 20 317 7006
mail: gyorgy.nagy@dalecarnegie.hu
 
 
 
 
 

Kövessen minket

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Minden jog fenntartva.
Weboldal design és fejlesztés Americaneagle.com