Nyomtatás  

Testreszabott vállalati megoldások

Amikor a vállalatok olyan munkatársakat szeretnének maguknál tudni, akik elkötelezettséget éreznek a vállalat küldetése, értékei és víziója iránt, egyetértenek a stratégiai tervekkel és birtokában vannak a kiváló teljesítményhez szükséges készségeknek, akkor a Dale Carnegie Tréninghez fordulnak segítségért.

Világvezetők vagyunk azon a téren, hogy átfordítsuk az „Értem, merre halad a vállalat" gondolatot a „Hiszek abban, amerre a vállalat halad" gondolatra. Az iMap folyamatok során együtt dolgozunk ki egy olyan útvonalat, amely elvezeti Önt és vállalatát a kijelölt célhoz.  
Ha egy szervezetben az iMap folyamatok alkalmazása során készségbeli hiányosságokat tárunk fel, akkor kifejezetten ezen hiányosságok megszűntetését célzó, testreszabott megoldásokat dolgozunk ki. Ehhez több mint 150 modul áll rendelkezésünkre kompetencia alapú fejlesztési rendszerünkben.
 

Az iMap folyamat

Az általunk összeállított iMap folyamatok segítenek új, kreatív módon megnyerni a munkatársak szívét és akaratát a vállalat küldetésének.

imap_image_hu
Az iMap folyamatok során pontosan meghatározzuk a vállalatának szükségleteit és Dale Carnegie módszereken alapuló, egyéni megoldásokat dolgozunk ki. Egy ötlépéses folyamatot követünk, amelyet a jobb oldali ábra szemléltet.  Tudjon meg többet az iMap folyamatokról.

 

Kompetencia alapú fejlesztési rendszer

A kompetencia alapú fejlesztési rendszer olyan egyedi moduláris programokat tartalmaz, amelyek a vállalatok sikerét meghatározó kulcsterületekre hatnak. A rendszer lényege, hogy megerősíti a vállalati kompetenciákat és feltárja a teljesítménybeli hiányosságokat, miközben képessé teszi a munkatársakat arra, hogy a tanultakat a saját munkakörnyezetükben alkalmazzák.
 

Fejlesztési területek

Az iMAP folyamat során tanított kompetenciák hat különböző területre oszthatók. Ha szeretne többet megtudni bármelyik területről, kattintson az alábbi linkekre.

A csapattagok elkötelezettsége Vezetői hatékonyság Értékesítési hatékonyság Ügyfélszolgálat Hatékony prezentáció Üzleti folyamatok fejlesztése

Talent Management White Paper Tehetségmenedzsment
Letöltés

Succession Planning White Paper Utódlástervezés
Letöltés

Employee Engagement White Paper A munkatársak elkötelezettségeinek szintjei
Tanulmány letöltése

 

Dale Carnegie Magyarország
1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.
Mobil: +36 20 317 7006
mail: gyorgy.nagy@dalecarnegie.hu
 
 
 
 
 

Kövessen minket

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Minden jog fenntartva.
Weboldal design és fejlesztés Americaneagle.com