Nyomtatás  

Nyílt programok – Mesterkurzusok

team_465.228

 
A csapatok jobb és gyorsabb eredményeket tudnak elérni, mint az egyének – feltéve, hogy a csapattagok összhangban vannak egymással, összeszedettek, tiszteletben tartják egymást és megvan bennük minden képesség a jó munkavégzéshez. A Dale Carnegie Tréning specialitása a kiváló teljesítményű csapatok létrehozása. Akár nyílt programjainkra delegál egy csoportot – ahol a munkatársai egy egységben fognak együtt dolgozni egy konkrét projekten, miközben a többi résztvevő kívülről jövő meglátásait is hasznosítják, akár arra kér minket, hogy a helyszínen dolgozzunk Önökkel, mindenképpen olyan eszközöket ad a munkatársai kezébe, amelyek felülmúlják az elvárásokat.
 

Kiemelt mesterkurzusok

Kommunikáció és hatékony emberi kapcsolatok

Ez a mesterkurzuson Ön elsajátítja azokat a gyakorlati képességek, melyek segítenek Önnek, hogy a manapság a munka világára jellemző barátságtalan klímában érvényesülni tudjon. Megtanulja hogyan váljon pozitív személyiséggé, erősítse meg másokkal való kapcsolatát és hogyan alkalmazkodjon a gyorsan változó munkahelyi körülményekhez. Fejleszti meggyőző kommunikációs, kreatív problémamegoldó és kompetens vezetői képességeit.
 

Értékesítési mesterkurzus

Minden értékesítésben dolgozónak ajánljuk az értékesítési tréning elvégzését, függetlenül attól hogy új ezen a területen, vagy már gyakorlott értékesítési szakember, értékesítő. Cégtulajdonosoknak, vevőszolgálati munkatársaknak, műszaki értékesítőknek, azaz mindenkinek, aki ügyfelekkel dolgozik. Az Értékesítési Mesterkurzus vezető értékesítővé formálja Önt, mert az emberek valamennyi tulajdonságát fejleszti.

A Hatásos Prezentáció Mesterkurzus olyan igényes prezentációs tréning, mely alkalmas vezetők, értékesítők, termék- és projekt menedzserek, önálló vállalkozók számára, akik nagyobb vagy kisebb csoportoknak tartanak bemutatót, interjút vagy sajtókonferenciát, ill. minél jobban fel akarnak készülni egy ilyen helyzetre.

A Vezetői Mesterkurzusból mindenki profitálhat, aki belső és külső ügyfelekkel foglalkozik, projekt-csapatvezető, csapatban dolgozó alkalmazott, vagy vezető, aki szeretné vezetői készségeit tökéletesíteni azért, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el.

 

Egy nemrég készült felmérés szerint, évente többszáz millió Ft-os veszteséget jelent a hazai cégeknek, vállalkozásoknak a nem megfelelő munkaerő kiválasztása. Egy rosszul meghozott döntés, jelen esetben a nem megfelelő munkaerő kiválasztása – akár csak a próbaidő 3 hónapja alatt – milliós összegeket meghaladó veszteséget is okozhat, melyet kevés hazai vállalkozás engedhet meg magának.

Az egyik legfontosabb lecke, amit a vállalatoknak meg kellett tanulniuk a 21. századra, az az, hogy a folyamatos és egészséges növekedés előfeltétele, hogy minden vállalati aktivitás célja az ügyfél igényeinek a maximális kielégítése legyen.

A jó vezetők tudatában vannak annak, hogy hosszú távon a célok elérésének egyetlen eszköze a kapcsolatépítés. Személytől és körülményektől függően változatos coaching technikák és megközelítések alkalmazására kell tehát képesnek lenniük. A támogató és irányító coaching megfelelő ötvözete a legjobbat hozza ki a munkatársakból.

 

Dale Carnegie Magyarország
1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.
Mobil: +36 20 317 7006
mail: gyorgy.nagy@dalecarnegie.hu
 
 
 
 
 

Kövessen minket

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Minden jog fenntartva.
Weboldal design és fejlesztés Americaneagle.com