Nyomtatás  

Csütörtök, 2018 február 1

Hatásos Prezentáció Mesterkurzus prezentációs tréning

Csütörtök, 2018 február 1
09:00 - 18:00

Exportálás Outlookba

 

Kurzus információk

Akár kollégáit szeretné meggyőzni, akár eladni szeretne, vagy akár ha csapatát szeretné lelkesíteni, a siker és a sikertelenség általában előadása világosságán, tömörségén és meggyőzőerején múlik majd.

 
Prezentációs tréning azok számára, akik szeretnének egyéni figyelmet, személyes segítséget és tanácsokat kapni prezentációs stílusuk tökéletesítéséhez. A prezentációs tréning az erősségekre irányuló valós idejű coaching és a négyszemközti video visszacsatolás segítségével bizonyítottan jelentősen növelni tudja a hallgatóságra való hatását.
 
Ennek a prezentációs készségfejlesztő szemináriumnak az élménye épp olyan, mintha egy személyes beszédstílus-fejlesztő tanára lenne. Legalább hét alkalommal fog beszédet tartani a tréning két napja alatt. Prezentációi mind videorögzítésre kerülnek. Minden prezentációs gyakorlat után összeülnek egyik trénerével és kielemzik a videofelvételt.
 
 

 Nyelv: magyar nyelven

 

Exportálás Outlookba

 

Helyszín

Expo Congress Hotel
Expo tér 2.
Budapest, 1101
Hungary
+36 20 622 8889
 

Kinek ajánljuk

A Hatásos Prezentáció Mesterkurzus olyan igényes prezentációs tréning mely alkalmas vezetők, értékesítők, termék- és projekt menedzserek, önálló vállalkozók számára, akik nagyobb vagy kisebb csoportoknak tartanak bemutatót, interjút vagy sajtókonferenciát, ill. minél jobban fel akarnak készülni egy ilyen helyzetre. Mivel ez egy haladó készségfejlesztő tréning, nem ajánljuk olyanoknak, akiknek még nincs tapasztalatuk a nagyobb létszámú hallgatóság előtt tartott előadások terén.
 

Tartalom

• A pozitív első benyomás kialakítása
• A hitelesség növelése
• Komplex információk bemutatása
• Hatásosabb kommunikáció
• Motiválni másokat a cselekvésre
• Lélekjelenlét a nyomás ellenére
• Lelkesíteni az embereket a változás befogadására
 
 
 
 

 

 
 

Dale Carnegie Magyarország
1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.
Mobil: +36 20 317 7006
mail: gyorgy.nagy@dalecarnegie.hu
 
 
 
 
 

Kövessen minket

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Minden jog fenntartva.
Weboldal design és fejlesztés Americaneagle.com