Nyomtatás  

Eseménynaptár

Kurzusok

Értékesítési Mesterkurzus: Értékesítési Tréning Program és Értékesítői Tanácsadás

Gyakorlatorientált értékesítési tréning: A résztvevők több, mint 70%-a több, mint 20%-os árbevétel növekedésről számolt be az értékesítői tréning után.

Kommunikáció és hatékony emberi kapcsolatok tréning - Dale Carnegie Mesterkurzus

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel. Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok kommunikációs tréning. Legyen az emberi kapcsolatok bajnoka!

Vezetői készségek fejlesztése, vezetői tréning - Dale Carnegie Mesterkurzus

Az alkalmazottaknak ma már nem mondják meg, mit kell tenniük. ma már Ön befolyásolja döntéseiket és segít nekik elérni céljaikat. Ön nem irányít, hanem megnyeri csapatát a saját elképzeléseinek. Ön, mint vezető nem diktál, hanem inspirál!

Kétnapos szemináriumok

Hatásos Prezentáció Mesterkurzus prezentációs tréning

Akár kollégáit szeretné meggyőzni, akár eladni szeretne, vagy akár ha csapatát szeretné lelkesíteni, a siker és a sikertelenség általában előadása világosságán, tömörségén és meggyőzőerején múlik majd.

Online tréning

Time Management

FOUR-SESSION SEMINAR -- This seminar offers practical techniques to help you focus on results, not tasks. Undo destructive habits and consciously choose to establish healthy, productive habits that yield long term benefits. You'll learn how to lock out mental distractions so that you can eliminate time wasters and concentrate on your priorities.
 
Want to know more? Learn what to expect!

 
 

Dale Carnegie Magyarország
1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.
Mobil: +36 20 317 7006
mail: gyorgy.nagy@dalecarnegie.hu
 
 
 
 
 

Kövessen minket

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Minden jog fenntartva.
Weboldal design és fejlesztés Americaneagle.com