Nyomtatás  

5 Tipp a hibák elkerüléséhez

Team Member Engagement
 
John Wooden, a legendás kosárlabda edző egyszer azt mondta, „Hibát elkövetni nem végzetes bűn, de ha nem változtatunk a hibához vezető tetteinken, az végzetes lehet." A nyilvánvaló üzenete sz volt, hogy mindenki követ el hibákat. Az a különbség az emberek között, hogy mit tesznek azután, hogy hibáztak.Íme 5 tipp, hogyan kerüljük el a hibákat és menjünk előre a siker felé.
 
 
1.) Rázza meg magát
Senki sem tökéletes. Időről időre mindenki követ el hibákat. Ne töltse idejét a történteken való rágódással , készüljön fel a biztosan bekövetkező dolgokra és koncentráljon a jelenre.No one is perfect.
 
2.) Ne hagyja, hogy az apróságok tönkretegyék
Felejtse el az apróságokat. Ha képes túllépni a kisebb hibákon, jobban fog koncentrálni a nagyobb hibák kiszűrésére és meg fogja előzni azok megtörténtét. F
 
3.) Ne rágódjon a múlton
Rázza le magáról a hibát és lépjen tovább. Felejtse el mi történt, nem számít mennyire buta vagy bosszantó hibát követett el. A múlt elengedése segíteni fog Önnek a jelenlegi feladatára koncentrálni.
 
4.) Profitáljon a hibáiból
Szóval hibát követett el. Akkor most gondolja át, miért hibázott, jegyezze fel magának és lépjen tovább. Még ha csak elméjébe is vési be ezt az okot, az is segíteni fog Önnek, hogy a legközelebbi hasonló helyzetben óvatosabb legyen, és ne kövesse el újra ugyanezt a hibát. 
 
5.) Pihenjen, mielőtt elfáradna
Sokszor azért követünk el buta hibákat, mert fáradtak vagyunk. Feküdjön le időben és aludja ki magát.
 
 

Vissza

 
 

Dale Carnegie Magyarország
1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.
Mobil: +36 20 317 7006
mail: gyorgy.nagy@dalecarnegie.hu
 
 
 
 
 

Kövessen minket

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Minden jog fenntartva.
Weboldal design és fejlesztés Americaneagle.com