Nyomtatás  

Eseménynaptár

Kurzusok

Kommunikáció és hatékony emberi kapcsolatok tréning - Dale Carnegie Mesterkurzus

Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel. Kommunikáció és Hatékony Emberi Kapcsolatok kommunikációs tréning. Legyen az emberi kapcsolatok bajnoka!

Vezetői készségek fejlesztése, vezetői tréning - Dale Carnegie Mesterkurzus

Az alkalmazottaknak ma már nem mondják meg, mit kell tenniük. ma már Ön befolyásolja döntéseiket és segít nekik elérni céljaikat. Ön nem irányít, hanem megnyeri csapatát a saját elképzeléseinek. Ön, mint vezető nem diktál, hanem inspirál!

Kétnapos szemináriumok

Hatásos Prezentáció Mesterkurzus prezentációs tréning

Akár kollégáit szeretné meggyőzni, akár eladni szeretne, vagy akár ha csapatát szeretné lelkesíteni, a siker és a sikertelenség általában előadása világosságán, tömörségén és meggyőzőerején múlik majd.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő munkatársat - Dale Carnegie Szeminárium

Egy nemrég készült felmérés szerint, évente többszáz millió Ft-os veszteséget jelent a hazai cégeknek, vállalkozásoknak a nem megfelelő munkaerő kiválasztása. Egy rosszul meghozott döntés, jelen esetben a nem megfelelő munkaerő kiválasztása – akár csak a próbaidő 3 hónapja alatt – milliós összegeket meghaladó veszteséget is okozhat, melyet kevés hazai vállalkozás engedhet meg magának.

Vezetői coaching a csúcsteljesítményért

A jó vezetők tudatában vannak annak, hogy hosszú távon a célok elérésének egyetlen eszköze a kapcsolatépítés. Személytől és körülményektől függően változatos coaching technikák és megközelítések alkalmazására kell tehát képesnek lenniük. A támogató és irányító coaching megfelelő ötvözete a legjobbat hozza ki a munkatársakból.

Világklasszis ügyfélkezelés és értékesítés

Az egyik legfontosabb lecke, amit a vállalatoknak meg kellett tanulniuk a 21. századra, az az, hogy a folyamatos és egészséges növekedés előfeltétele, hogy minden vállalati aktivitás célja az ügyfél igényeinek a maximális kielégítése legyen.

Online tréning

Time Management

FOUR-SESSION SEMINAR -- This seminar offers practical techniques to help you focus on results, not tasks. Undo destructive habits and consciously choose to establish healthy, productive habits that yield long term benefits. You'll learn how to lock out mental distractions so that you can eliminate time wasters and concentrate on your priorities.
 
Want to know more? Learn what to expect!

 
 

Dale Carnegie Magyarország
1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.
Mobil: +36 20 317 7006
mail: gyorgy.nagy@dalecarnegie.hu
 
 
 
 
 

Kövessen minket

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Minden jog fenntartva.
Weboldal design és fejlesztés Americaneagle.com